Vi gör varandra
bättre.

Betalning

Klarna

Klarna erbjuder direktbetalning och olika former av avbetalningar. En smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar.

Läs mer
Betalning

Nets

Nets erbjuder betallösningar och tjänster för detaljhandeln, inklusive kortbetalningar och digitala betalningslösningar för att trygga transaktionsprocesser.

Läs mer
Betalning

Retain24

Digitala presentkort och lojalitetsprogram för att öka försäljning och kundnöjdhet. Enkelt att implementera och anpassa efter butikens behov.

Läs mer
Betalning

Svea

Smidig hantering av betalningar, fakturering och inkasso, vilket effektiviserar din företagsekonomi och förbättrar kundupplevelsen.

Läs mer
Betalning

Swish

Med Swish för handel sker betalningen från kundens konto till butikens konto på ett ögonblick – alla dagar i veckan, dygnet runt, året om.

Läs mer
Betalning

Vipps

Norska varianten av Swish. Enkel och säker mobilbetalning för snabb och bekväm transaktion mellan privatpersoner och företag.

Läs mer
BI

Zoined

Öka försäljning med Zoined i ditt kassasystem. Djupare kundinsikter, skräddarsydda kampanjer och belöningar för återkommande besök och bättre affärsresultat.

Läs mer
E-handel

Starweb

Starweb erbjuder en e-handelsplattform full av möjligheter för dig som e-handlare. Med hjälp av smarta kopplingar och automatiska flöden slipper du manuellt arbete.

Läs mer
ERP

Amesto

Visma-konsult, rådgivare med kunskap för att vara en heltäckande samarbetspartner för ditt företags ERP-behov.

Läs mer
ERP

Brightcom

Brightcom är specialiserad på Microsoft Dynamics Business Central och Dynamics NAV. Två affärssystem lämpliga för dig inom retail.

Läs mer
ERP

Cloud Connection

Expert på Visma och en partner inom CRM och Lön. Cloud Connection skräddarsyr molnbaserade lösningar för e-handel och retail.

Läs mer
ERP

Datapartner

Erbjuder helhetslösningar för små och medelstora företag som önskar att optimera sitt Visma affärssystem.

Läs mer
ERP

Dialect

Dialect är expert på Visma net och anpassar affärssystemet till småföretag såväl som till riktigt stora företag inom handeln.

Läs mer
ERP

Exsitec

Erbjuder ett brett sortiment av digitala lösningar med utgångspunkt i Visma affärssystem. Gör retailers vardag enklare, i molnet eller på marken

Läs mer
ERP

Fortnox

Affärssystem för små och medelstora retailers. Fullt med smarta lösningar som automatiserar och underlättar ditt företagande – oavsett vad du har för behov.

Läs mer
ERP

Garp

Garp erbjuder ett komplett affärssystem och rådgivning för att effektivisera affärsprocesser inom detaljhandeln.

Läs mer
ERP

IT-stöd

IT-stöd vänder sig till små och medelstora företag. Säkerställer smidig IT-drift och teknisk expertis för en lönsam affärsverksamhet.

Läs mer
ERP

Jeeves

Med Jeeves ERP får du ett affärssystem som är anpassningsbart, molnbaserat, enkelt, säkert, mobilt och uppdaterat.

Läs mer
ERP

OnCloud

Vismapartner och konsultbolag erbjuder expertis inom affärssystem och skräddarsydda lösningar för effektiv verksamhetsstyrning.

Läs mer
ERP

Pector

Helhetslösningar inom affärssystem, systemutveckling, integration & cloud. Expert på integration mellan plattformar för ehandel och affärssystemet.

Läs mer
ERP

SoftOne

SoftOne erbjuder skräddarsydda affärssystem och mjukvarulösningar för effektiv butiksdrift, inklusive ekonomi, lager, och personalhantering.

Läs mer
ERP

Systemstöd

Sage X3, Jeeves och Visma. Systemstöd guidar dig i valet av affärsystem och utvecklar en lösning som utgår från alla dina behov.

Läs mer
ERP

Traventus

Traventus tillhandahåller ett brett utbud av ERP-integrationstjänster som syftar till att effektivisera ditt företags verksamhet och öka produktiviteten.

Läs mer
ERP

UCS One Economy

UCS One är specialiserat på affärssystem och erbjuder lösningar som ökar effektiviteten och optimerar företagsprocesser för olika branscher.

Läs mer
ERP

Visma Spcs

Ett lättbegripligt affärssystem med bokföring, fakturering och lönehantering som är mer eller mindre självkörande.

Läs mer
Lojalitetsprogram

Bonuscard

Att integrera Bonuscard till kassasystemet innebär att ansluta och hantera lojalitetsprogrammet för att belöna kunder och öka försäljningen.

Läs mer
Lojalitetsprogram

Diller

I Yabie Retail ingår en integration till Diller. Automatisera marknadsföring, skapa personlig dialog och målinriktade kampanjer. Öka lojalitet, lönsamhet och frekventa köp.

Läs mer
Lojalitetsprogram

Voyado

Att integrera Voyado till kassasystemet innebär att koppla samman kundlojalitets- och marknadsföringsfunktioner för att ge en anpassad upplevelse för kunderna.

Läs mer
Hårdvara

CipherLab

CipherLab erbjuder lösningar för detaljhandeln med fokus på mobila dataterminaler och streckkodsscanning för att effektivisera lagerhantering och drift.

Läs mer
Hårdvara

ELO

Elo Touch Solutions erbjuder avancerade pekskärmslösningar för olika branscher, som retail, sjukvård och restauranger, för att förbättra kundupplevelsen.

Läs mer
Hårdvara

Epson

Epson tillhandahåller pålitliga POS-skrivare och detaljhandelslösningar för att förbättra kassaprocesser och kundservice.

Läs mer
Hårdvara

Ergonomic Solutions

Ergonomic Solutions tillhandahåller innovativa hårdvarulösningar för detaljhandeln. Teknik för att förbättra butiksupplevelse och arbetsmiljö.

Läs mer
Hårdvara

Hanshow

Hanshow erbjuder avancerade elektroniska hylletiketter för detaljhandeln, för att effektivisera prisändringar och förbättra butikens operativa effektivitet.

Läs mer
Hårdvara

Stathmos

Detaljhandeln har alltid varit en viktig bransch för både ADDvise Tillquist och Stathmos. Stathmos våg tillverkas i Växjö och säljs exklusivt av ADDvise.

Läs mer
Hårdvara

StrongPoint

StrongPoint är en ledande leverantör av tekniska lösningar för retail som omfattar kassasystem och digitala skyltar för att förbättra butiksupplevelsen.

Läs mer
Hårdvara

Toshiba

Toshiba Sverige erbjuder högkvalitativ hårdvara och tekniklösningar för att optimera butiksupplevelsen och försäljningen inom retail.

Läs mer
Hårdvara

Westpay

Westpay erbjuder innovativa hårdvarulösningar för detaljhandeln, betalningssystem och teknik som förbättrar kundens köpupplevelse.

Läs mer
Hårdvara

Zebra

Zebra Technologies erbjuder tekniklösningar för retail och hårdvara som sträcker sig från streckkodsläsare till etikettskrivare som gör att du kan driva butik effektivare.

Läs mer
Kontakta oss

Hos oss är
allt möjligt.

Detaljhandelen är full av möjligheter och vi älskar att
dela insikter som kan göra ditt företag starkare.

Form - Sales (SE)

Genom att skicka in detta formulär ger du oss tillåtelse att kontakta dig via telefon och e-post samt att ta emot marknadskommunikation. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. För mer information om vår integritetspolicy, läs mer under villkor och avtal.