Allt från betalning
till bokföring.

Våra kunder får mer tid för sina egna.

Yabie Enterprise fokuserar på detaljhandlare som behöver fler och djupa integrationer till affärssystemet, och en fysisk handel som sömlöst synkar med e-handel. Systemet erbjuder realtidsintegrationer till de vanligaste affärssystemen. Det gör kassan blixtsnabb och möjliggör automatiserade funktioner som ger personalen mer tid för kunden. Integrationen med affärssystemet ger handlaren full kontroll över lagersaldo, inköp och orderhantering.

Låt oss hitta guld tillsammans

Älskar du som vi att prata om olika kassasystem och betallösningar? Eller har du helt enkelt bara en fråga som vi inte besvarat? Det finns massa olika lösningar som kan passa olika typer av verksamheter. Berätta vad du är intresserad av här intill så hör vi av oss.

Form – Pop-up (SE)

Genom att skicka in detta formulär ger du oss tillåtelse att kontakta dig via telefon och e-post samt att ta emot marknadskommunikation. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. För mer information om vår integritetspolicy, läs mer under villkor och avtal.

Affärssystem

ERP

Visma eEkonomi

En skräddarsydd integration synkroniserar produktinformation, prislistor, lager, kunddata, e-handel och mycket mer utan tidsfördröjning.

Läs mer
ERP

Visma Administration

För mindre företag som vill ha mer tid till det viktiga. En smidig lösning som kopplar all administration mot kassasystemet, både mobilt och stationärt.

Läs mer
ERP

Visma.net

Tillsammans med Yabie Enterprise skapar det här molnbaserade affärssystemet kraftfulla funktioner för medelstora och större butiker och butikskedjor.

Läs mer
ERP

Visma Business

För större företag som vill ha en komplett affärs- och försäljningslösning med funktioner efter behov och utvecklingsmöjligheter.

Läs mer
ERP

Fortnox

Ger dig fullständig integration mellan affärssystem och kassaregister. Registrera information på ett ställe och synkronisera överallt snabbt och enkelt.

Läs mer
ERP

Microsoft Business Central

Vill du hantera hela försäljningsprocessen i Outlook? Välj en molnbaserad lösning som kopplar ihop alla delar av verksamheten och ökar effektiviteten.

Läs mer
ERP

Garp

Funktionsrikt för små och medelstora bolag inom tillverkning, fashion och distribution som vill ha en komplett verktygslåda för ekonomi och redovisning.

Läs mer
ERP

Jeeves

I molnet för medelstora företag. När kassasystemet är integrerat speglas datan i kassan åt båda hållen. Du får ett system som sparar tid och arbetskraft.

Läs mer
ERP

Sage X3

Nyttja alla fördelarna från funktionerna i ett flexibelt och skalbart affärssystem som hjälper ditt företag att växa snabbare än dina konkurrenter.

Läs mer
ERP

Infor M3

Med Infor M3 som kärnan av din verksamhet, är du inriktad på att vara ledaren i branschen när det gäller kundservice och utveckling av nya erbjudanden.

Läs mer
ERP

SoftOne

Mest i molnet. Ett affärssystem helt oberoende plattform. Uppbyggt på moduler som ger dig maximal tillgänglighet och möjligheten att anpassning efter dina behov.

Läs mer
ERP

SAP

En integration mellan SAP till kassasystemet ger snabba affärsprocesser, försäljningsdata och ekonomisk rapportering som förbättrar styrningen av butiken.

Läs mer

Övriga integrationer

Lojalitetsprogram

Diller

I Yabie Retail ingår en integration till Diller. Automatisera marknadsföring, skapa personlig dialog och målinriktade kampanjer. Öka lojalitet, lönsamhet och frekventa köp.

Läs mer
Lojalitetsprogram

Bonuscard

Att integrera Bonuscard till kassasystemet innebär att ansluta och hantera lojalitetsprogrammet för att belöna kunder och öka försäljningen.

Läs mer
Lojalitetsprogram

Voyado

Att integrera Voyado till kassasystemet innebär att koppla samman kundlojalitets- och marknadsföringsfunktioner för att ge en anpassad upplevelse för kunderna.

Läs mer
BI

Zoined

Öka försäljning med Zoined i ditt kassasystem. Djupare kundinsikter, skräddarsydda kampanjer och belöningar för återkommande besök och bättre affärsresultat.

Läs mer
Övriga

CIMS

Integrera CIMS till kassasystemet och skapa en koppling mellan systemen för hantering av produkt- och pris- information, leverantörsdata och andra externa system.

Läs mer
Övriga

Splitgrid

Lås inte kapital i varulager. Öppna möjligheterna för attraktivare butiker, enklare administration, lägre risker och nya affärer.

Läs mer
E-handel

Viskan

Systemet med bra prestanda och kort time-to-market. Tar tryggt den alltmer naturliga kombinationen av en fysisk butik och e-handel till nästa nivå.

Läs mer
Kontakta oss

Vill du prata
integrationer?

Vill du veta mer eller är det någon integration du saknar? Hör av dig så kanske vi kan hitta en lösning.

Form - Sales (SE)

Genom att skicka in detta formulär ger du oss tillåtelse att kontakta dig via telefon och e-post samt att ta emot marknadskommunikation. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. För mer information om vår integritetspolicy, läs mer under villkor och avtal.