Effektiv med
full kontroll.

  • Automatiserade flöden
  • Följ försäljningen i realtid
  • En naturlig del av din systemkarta
  • Högsta säkerhet

Låt oss hitta
guld tillsammans.

Älskar du som vi att prata om olika kassasystem och betallösningar?Eller har du helt enkelt bara en fråga som vi inte besvarat? Det finns massa olika lösningar som kan passa olika typer av verksamheter. Berätta vad du är intresserad av här intill så hör vi av oss.

Form – Pop-up (SE)

Genom att skicka in detta formulär ger du oss tillåtelse att kontakta dig via telefon och e-post samt att ta emot marknadskommunikation. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. För mer information om vår integritetspolicy, läs mer under villkor och avtal.

Anpassa kassan
efter din verksamhet.

I varje bransch, varje kedja och varje butik finns unika önskemål om hur kassasystemet ska fungera. Hos oss är allt möjligt, och vi är här för att hjälpa dig anpassa kassan så den blir ett effektivt verktyg för din butikspersonal.

Boka demo

Ett kassasystem,
oändliga möjligheter.

Vårt bibliotek av funktioner och integrationer är en bra utgångspunkt när du vill utveckla en ny kassalösning eller anpassa ett befintligt system. Nedan är en försmak av urvalet och möjligheterna.
Logo Digitala kvitton

Digitala kvitton

Spara tid och träd! Erbjuda digitala kvitton. Nya kunder skriver in sin epostadress på den interaktiva kunddisplayen.

Logo Köphistorik per kund

Köphistorik per kund

Påminn kunden om vilka köp den gjort tidigare och när. En enkel funktion för att ge bra service och bättre köpupplevelse för dina kunder.

Logo Retur och köp i samma rutin

Retur och köp i samma rutin

En rutin som effektiviserar din butikspersonalens arbete. Två steg blir ett när retur och köp sker på samma gång.

Logo Integrerade betallösningar

Integrerade betallösningar

Ta betalt med kontanter, kort, Swish, Klarna, Svea, utländska valutor, faktura och presentkort med mera.

Logo Kampanjehantering

Kampanjehantering

Använd kassans inbyggda applikation eller använd en externa kampanjeberäkningar om du t.ex. tillhör en kedja.

Logo Order och faktura

Order och faktura

Skapa, redigera och delbetala en ordern. Betala en befintlig order eller utskriven faktura. Perfekt för dig med B2B-kunder.

Logo Kundklubb

Kundklubb

Bonuscard, Voyado eller Diller som är integrerat i vår kassalösning från start. Tre bra partners att välja mellan.

Logo Skalbar och anpassningsbar

Skalbar och anpassningsbar

Alla funktioner finns på plats men vi aktiverar bara det du behöver. Ändras ditt behov adderar vi enkelt nya funktioner.

Logo Interaktiv kunddisplay

Interaktiv kunddisplay

Vid betalning visas QR-koder kopplade till Swish och Klarna. Signera order direkt på skärmen. För att nämna några finesser.

Kassa och affärssystem,
perfekt partnerskap.

Ditt kassasystem utgör en viktig del av en större helhet. Om affärssystemet är hjärnan, så är kassan hjärtat. Båda är ömsesidigt beroende av varandra. Vi tror att den bästa metoden för att minska ditt administrativa arbete är att integrera kassan och affärssystemet på ett högkvalitativt sätt. Vad som är ännu bättre är att vi redan har färdiga integrationer till de största och mest etablerade affärssystemen. Det är bara att sätta igång!

 

Kassasystem med högsta säkerhet.

Säkerhet är vår högsta prioritet. Vi erbjuder flera olika lösningar, men den säkraste är ett system som är isolerat från andra program och som fortsätter fungera även om wifi-anslutningen skulle vara nere. Den hårdvara som vi rekommenderar är noga utvald för att klara de påfrestningar som dagens handel innebär.

 

Prata med alla
i realtid.

Integrationerna mellan vår kassa och andra system är av högsta kvalitet, vilket gör att information delas i realtid. Oavsett om det är kassan i din webbshop, i den fysiska butiken, på mässan eller på Amazon, kommer all information att vara synkroniserad. När en försäljning genomförs, uppdateras ditt lagersaldo direkt, försäljningen registreras i detalj och köpet bokförs automatiskt.

Läs mer om våra integrationer
Kontakta oss

Vill du prata
kassasystem?

Hör av dig om du vill veta mer. Vi älskar att dela kunskap och nya idéer.

Form - Sales (SE)

Genom att skicka in detta formulär ger du oss tillåtelse att kontakta dig via telefon och e-post samt att ta emot marknadskommunikation. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. För mer information om vår integritetspolicy, läs mer under villkor och avtal.