Alltid öppen
för förändring.

För en
levande handel

Yabie Enterprise erbjuder ett dynamiskt kassasystem till alla som driver handel i Norden. Tillsammans med innovativa partners och etablerade affärssystem bygger vi en sömlöst integrerad handel anpassat till ett kommersiellt samhälle, som ständigt förändras.

En familj
som växer

Vi har har kontor och säljorganisationer i Sverige och Norge och bolaget ingår i en koncern som ägs av Yabie, Sveriges snabbast växande finetechbolag. Under 2022 förvärvade Yabie tre bolag, Yabie Enterprise (tidigare Cash IT AB), Yabie Infra (tidigare Infrasec AB) och bokningsplattformen Cliento AB. Samtliga bolag har integrerats i Yabiefamiljen med flera positiva synergieffekter inom försäljning, utveckling och marknadsföring.

Det uppenbara målet är att bli en ledande europeiska aktören inom mjukvara för betalnings-och kassalösningar för företag i alla storlekar.

Kontakta oss

Låt oss hitta
guld tillsammans.

Älskar du som vi att prata om olika betallösningar? Eller har du helt enkelt bara en fråga som vi inte besvarat? Det finns massa olika lösningar som kan passa olika typer av verksamheter. Berätta vad du är intresserad av här intill så hör vi av oss.

Form - Sales (SE)

Genom att skicka in detta formulär ger du oss tillåtelse att kontakta dig via telefon och e-post samt att ta emot marknadskommunikation. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. För mer information om vår integritetspolicy, läs mer under villkor och avtal.